SØNDRE LAND SKYTTERLAG
 
Søndre Land skytterlag ble stiftet i 1861, og består i dag av 210 medlemmer. Det er bra aktivitet i Søndre Land nå, med et godt rekrutteringsarbeid. Flere unge, talentfulle trener flere ganger i uka og er ivrige etter å satse. Blant de voksne er det en fin, sammensveiset gjeng som reiser rundt på store og små stevner. I fjor var Søndre Land representert på ca. 60 stevner, herav både felt, jaktfelt og baneskyting. Vi kan vise til flere gode resultater og plasseringer, og treningsviljen i år kan føre frem til flere bra plasseringer i sesongen som kommer.
 
Søndre Land skytterlag har et komplett baneanlegg på Kongen med 9 elektroniske skiver på 100 meter, 17 elektroniske skiver på 200 meter, felt- og jaktfeltløype, og løpende elg. I tillegg har vi 15 meters innendørsbane i Hov. Her har vi 10 elektroniske skiver. Banene benyttes av DFS skyttere, men også i stor grad av storviltjegere. I løpet av året arrangere Søndre Land et åpent feltstevne, jaktfeltstevnet med ca. 350 deltakere, og Kongestevnet med ca. 500 deltakere. Det arrangeres også interne stevner, samt samlinger for Oppland skyttersamlag.
 
Kongen skytebane ligger ca. 10 km sør for Hov i Søndre Land, og ca. 11 mil nord for Oslo. Her har vi et bra anlegg med flott uteareal.

Ansvarsfordeling tillitsvalgte

Sponsorsystem

Her finner du Kongen skyteanlegg